Elektro og VVS

Vi vet at du som jobber i elektro- og VVS-bransjen trenger en fleksibel betalingsløsning. Mye av arbeidet foregår ute hos kunde. Det vil ofte være behov for å endre eller legge til materiell. Tidypay hjelper deg.

Elektro, VVS og Tidypay

Tidypay kommuniserer både med Tripletex og lagersystemet ditt. Når det står «godkjent» i displayet på terminalen er betalingen bokført og lagerbeholdningen oppdatert – uansett hvor du befinner deg.

Alle som bruker Tripletex som ønsker en helhetlig betalingsløsning! Tidypay er en skybasert betalingsløsning totalintegrert med Tripletex.

Tidypay samler betalingsprosessene i én helhetlig løsning og kunden får bedre likviditet da betalingen skjer direkte med kort, kontakt eller delbetaling. Ved ønsket delbetaling, kan kunden direkte fra terminalen foreta en kredittsjekk og opprette delbetaling via Resurs bank. Da blir betalingen enkel for kunden og kundens kunder.

Tidypay effektiviserer, automatiserer og fjerner dobbeltarbeid og er en fleksibel løsning som er enkel å bruke.

Derfor bør du velge Tidypay:

Betalingsløsning total integrert med Tripletex  

Samler betalingsprosessene i én helhetlig løsning

Effektiviserer, automatiserer og fjerner dobbeltarbeid

Fleksibel løsning som er enkel å bruke

Bokføring er fullstendig automatisert og varelageret blir oppdater

Utfører kredittsjekk på terminal med delbetaling fra Resurs Bank

Elektronisk fakturering (eFaktura og EHF)

Sluttkontrollskjemaene sendes som vedlegg med faktura på epost 

Tidypay Pro Card

Med Tidypay Pro Card er alle betalinger gjort enkle, her får du samlet kassasystem, betalingsterminal og regnskap i en alt-i-ett løsning. Med Tidypay kan du tilby flere betalingsmuligheter til kunden, samtidig som det bokføres automatisk i regnskapet ditt. Gjør arbeidshverdagen din mer effektiv og sømløs med Tidypay betalingsløsning.

Det er enkelt å integrere med nettbutikken din, slik at systemet ditt er komplett.