Training

Lei av sene kvelder? Nå er du alltid oppdatert. Tidypay kobler betaling og regnskap i sanntid.

Trening og Tidypay

Liker du å holde arrangementer, kurs eller workshops på ditt treningssenter, men det er ikke alltid pengene kommer rett på konto? Vi kan fjerne den bekymringen og forbedre likviditeten!

Tidypay har hele kasse- og bokføringsfunksjonen i et og samme produkt. Med en gang jobben er gjort, går fakturaen inn i regnskapsprogrammet og blir bokført i samme øyeblikk! I tillegg blir varelageret umiddelbart oppdatert.

Har du kunder som liker å sette ting på brukern sin, men som ikke alltid er like flink til å betale? Du skal få slippe å purre på treige og late kunder! 

Ta med deg Tidypay hvor som helst! Den er trådløs, har wifi og du kan bruke sim kort. Passer deg perfekt om du skal stå på stand!

Tidypay Pro Card

With Tidypay Pro Card, all payments are made easy, here you get a combined cash register system, payment terminal and accounts in an all-in-one solution. With Tidypay, you can offer several payment options to the customer, at the same time as it is automatically posted to your accounts. Make your workday more efficient and seamless with Tidypay.

It is easy to integrate with your online store, so that your system is complete.