Transport

Med Tidypay får du automatisk bokføring av betalinger i regnskapssystemet ditt Hvor du slipper å føre bilag manuelt, slik at arbeidshverdagen din blir mer effektiv

Transport og Tidypay

I transportbransjen er behovet høyt for å flytte last, passasjerer og informasjon så effektivt som mulig. Hvorfor ikke gjøre det samme med regnskapet ditt? 

Når store deler av hverdagen blir tilbrakt med høy fart bak rattet og stramme tidsskjemaer, kan det være lurt å senke hastigheten når du endelig har fri. Med Tidypay får du tid til å drive med andre ting. Dersom du driver eget selskap står man ansvarlig for kontroll på eget regnskap.

Vi kan hjelpe deg å få alt på plass med en gang. Tidypay har hele kasse- og bokføringsfunksjonen i et og samme produkt,  med Tidypay Pro Card har du en mobil kasse, med integrert kassesystem og bankterminal.

Med en gang jobben er gjort, går fakturaen inn i regnskapsprogrammet og blir bokført i samme øyeblikk!

Tidypay Pro Card

Med Tidypay Pro Card er alle betalinger gjort enkle, her får du samlet kassasystem, betalingsterminal og regnskap i en alt-i-ett løsning. Med Tidypay kan du tilby flere betalingsmuligheter til kunden, samtidig som det bokføres automatisk i regnskapet ditt. Gjør arbeidshverdagen din mer effektiv og sømløs med Tidypay betalingsløsning.

Det er enkelt å integrere med nettbutikken din, slik at systemet ditt er komplett.