Trening

Lei av sene kvelder? Nå er du alltid oppdatert. Tidypay kobler betaling og regnskap i sanntid.

Trening og Tidypay

Liker du å holde arrangementer, kurs eller workshops på ditt treningssenter, men det er ikke alltid pengene kommer rett på konto? Vi kan fjerne den bekymringen og forbedre likviditeten!

Tidypay har hele kasse- og bokføringsfunksjonen i et og samme produkt. Med en gang jobben er gjort, går fakturaen inn i regnskapsprogrammet og blir bokført i samme øyeblikk! I tillegg blir varelageret umiddelbart oppdatert.

Har du kunder som liker å sette ting på brukern sin, men som ikke alltid er like flink til å betale? Du skal få slippe å purre på treige og late kunder! 

Ta med deg Tidypay hvor som helst! Den er trådløs, har wifi og du kan bruke sim kort. Passer deg perfekt om du skal stå på stand!

Tidypay Pro Card

Med Tidypay Pro Card er alle betalinger gjort enkle, her får du samlet kassasystem, betalingsterminal og regnskap i en alt-i-ett løsning. Med Tidypay kan du tilby flere betalingsmuligheter til kunden, samtidig som det bokføres automatisk i regnskapet ditt. Gjør arbeidshverdagen din mer effektiv og sømløs med Tidypay betalingsløsning.

Det er enkelt å integrere med nettbutikken din, slik at systemet ditt er komplett.