Hovslagere 

Tidypay

Vi vet at du som mye av arbeidet foregår ute hos kunde. Med Tidypay har du delbetaling direkte på terminalen, så du får penger på konto med en gang. Det gir bedre likviditet.

Som hovslager må du være flink med hester og håndtere dem på en sikker måte. Hvorfor ikke gjøre det samme med regnskapet ditt? Som hovslager jobber man mye ute hos kundene, og arbeider mye med bøyd rygg. Det siste en trenger er å bruke kapasitet på å føre manuelle bilag etter jobb. Vi kan hjelpe deg med dette!

Terminalen er utstyrt med 4G så du kan ta den med deg hvor og når som helst. Som hovslager finnes jobben der hestene er, og da må du ut til kunden. Terminalen har ingen månedlige kostnader, så dersom det er en rolig måned på jobb trenger du ikke bekymre deg for ekstra utgifter. 

Som selvstendig næringsdrivende hører det med mye selvstendig arbeid bak kulissene. Vi kan hjelpe deg med regnskapsbiten! Tidypay har hele kasse- og bokføringsfunksjonen i et og samme produkt. Med en gang jobben er gjort, går fakturaen inn i regnskapsprogrammet og blir bokført i samme øyeblikk!

Noe mer vi kan hjelpe med?

Registrer deg i skjemaet, så kontakter vi deg straks. 

Har du flere spørsmål?