Små bedrifter

Med Tidypay får du automatisk bokføring av betalinger i regnskapssystemet ditt. Hvor du slipper å føre bilag manuelt, slik at arbeidshverdagen din blir mer effektiv

Små bedrifter og Tidypay

Som småbedrift bruker du mye tid på å tiden til å strekke til. For å slippe papirarbeid etter jobb bør du ta kontakt med oss! Med Tidypay går alt raskere og du kan bruke tiden på det du vil.

Terminalen er utstyrt med 4G så du kan ta den med deg hvor og når som helst. Som småbedrift kan du jobbe hvor du vil, om det så er i Norge. Hvorfor ikke ha kontroll på økonomien mens du er ute på eventyr? For deg som er omreisende småbedrift kan du nå sende ut faktura med en gang jobben er gjort og du kan forvente en forbedret likviditet. 

Som selvstendig næringsdrivende hører det med mye selvstendig arbeid bak kulissene. Vi kan hjelpe deg med regnskapsbiten! Tidypay har hele kasse- og bokføringsfunksjonen i et og samme produkt. Med en gang jobben er gjort, går fakturaen inn i regnskapsprogrammet og blir bokført i samme øyeblikk! Ta med deg Tidypay i vesken og møt kunden der den er!

Tidypay Pro Card

Med Tidypay Pro Card er alle betalinger gjort enkle, her får du samlet kassasystem, betalingsterminal og regnskap i en alt-i-ett løsning. Med Tidypay kan du tilby flere betalingsmuligheter til kunden, samtidig som det bokføres automatisk i regnskapet ditt. Gjør arbeidshverdagen din mer effektiv og sømløs med Tidypay betalingsløsning.

Det er enkelt å integrere med nettbutikken din, slik at systemet ditt er komplett.