Betalingsløsning til nettbutikk

Stadig flere handler på nett, og konkurransen mellom ulike nettbutikker er derfor stor. I kampen om å vinne kundene, gjelder det blant annet å tilby gode betalingsløsninger. En betalingsløsning nettbutikk tilbyr bør være både brukervennlig, rask og sikker.

Samtidig er det en stor fordel om betalingsløsningen gjør det enkelt for bedriften din å føre regnskap og bokføre transaksjoner. Enkelte tradisjonelle løsninger gir mye manuelt arbeid, noe som er både tidkrevende og kjedelig.

Heldigvis finner det mange smarte betalingsløsninger for deg med nettbutikk. Finn ut hvordan du finner en betalingsløsning nettbutikk kan bruke, der både bedriften din og kundene kan se frem til en rekke fordeler.

Hvorfor ha en god betalingsløsning for nettbutikk?

Når du driver en nettbutikk, er det helt grunnleggende å kunne tilby betalingsløsninger som kundene dine er komfortable med å bruke. Uten en betalingsløsning nettbutikk kan tilby over nett, er du avhengig av å kunne fakturere – noe som er langt mer tidkrevende.

Skal du ta betalt på nett kan det lønne seg å tilby raske og enkle løsninger som for eksempel Vipps, eller tradisjonelle løsninger som kortbetaling. Dette gjør det enklere for kundene dine å handle i nettbutikken, og fluktfrekvensen blir lavere.

Mange nettbutikker opplever at kundene legger ting i handlekurven, for så å forlate nettsiden igjen. Dette skyldes ofte at utsjekken er komplisert eller at betalingsmetodene ikke er tilfredsstillende.

En god betalingsløsning nettbutikk kan tilby til kundene, øker sjansen for at kunden faktisk handler hos deg istedenfor hos konkurrentene.

Hvordan velge riktig betalingsløsning til nettbutikk?

Skal du lykkes innen netthandel, gjelder det å gjøre betalingsprosessen så rask og enkel som mulig for kundene. Samtidig er det en fordel om du har en betalingsløsning nettbutikk som er enkel å integrere med regnskapssystemet ditt – og gjerne med automatisk bokføring.

Dagens forbrukere har høye forventninger når de handler på nett. De fleste ønsker tilgang på populære betalingsløsninger, som for eksempel Vipps. Det kan imidlertid også være gunstig å tilby delbetaling, slik at kunder kan handle nå og betale senere eller over en lengre periode (i praksis kalles denne type betaling for et lån uten sikkerhet).

En betalingsløsning nettbutikk anvender, bør uansett gi kundene valgfrihet og pålitelige betalingsmetoder. Du bør vurdere hvorvidt bedriften din har behov for kortbetaling på nett, eller om det er nok med moderne betalingsmetoder som Vipps.

Noen bedrifter ønsker en betalingsløsning til nettbutikk som inkluderer ekstratjenester som support, opplegg for bongskriver eller innebygget bankterminal. Det finnes heldigvis en løsning for enhver bedrift.

Oppsummert bør du se etter:

  • Raske, sikre og enkle betalinger
  • Integrasjon med regnskapssystem
  • Automatisk bokføring
  • Utvalg av betalingsløsninger
  • Eventuelle ekstratjenester og -produkter

Har Tidypay betalingsløsning nettbutikker kan bruke?

Tidypay tilbyr en populær betalingsløsning nettbutikker kan bruke, og tjenesten kan tilpasses etter dine spesifikke behov. Vi tilbyr alt fra grunnleggende nettbutikk med integrert regnskapssystem, til nettbutikk med kvitteringsskriver og bankterminal.

La oss se nærmere på hva slags betalingsløsning til nettbutikk som passer best for din bedrift, avhengig av hvilke behov du har.

TidypayGO Basic Nettbutikk

TidypayGO Nettbutikk er en betalingsløsning nettbutikk kan benytte, og gjør det enkelt for kundene dine å betale for varer og tjenester med Vipps. Transaksjonskostnaden er på 1,75 %, og bedriften din vil motta en bekreftelse på betalingen via e-post. Enkelt, raskt og trygt.

Løsningen kan integreres direkte opp mot regnskapssystemet, og du kan se frem til automatisk bokføring. Ønsker du ekstra funksjonalitet som mulighet for kortbetaling online, support eller integrert bankterminal, kan tjenesten oppgraderes til Nettbutikk+.

TidypayGO Pro Nettbutikk+ inkludert kvitteringsskriver

Dersom du ønsker å kunne gi kundene dine mulighet til å velge mellom Vipps og kortbetaling, er Nettbutikk+ et flott alternativ. Denne tjenesten inkluderer også integrasjon med regnskapssystem og automatisert bokføring, men også support og mye mer.

Dette er en betalingsløsning nettbutikk kan dra nytte av når du ønsker en mobil og brukervennlig kassaløsning med inkludert kvitteringsskriver og opplegg for bongskriver.

TidypayGO Pro Card – nettbutikk, kassasystem og bankterminal

Har du behov for en omnikanal-løsning der du kan tilby kunden å betale både på nett og via bankterminal? Da er TidypayGO Pro Card en betalingsløsning din nettbutikk kan dra nytte av. Her kan kunden velge mellom Vipps og kortbetaling, både i nettbutikk og butikk.

Med TidypayGO Pro Card får du en innebygget bankterminal, og både support og oppsett er inkludert i prisen. Du får en mobil kassaløsning med tilhørende kvitteringsskriver, samt opplegg for bongskriver.

Ellers får du de samme fordelene som med TidypayGO Pro og TidypayGO – som automatisk bokføring og direkte integrasjon med regnskapssystemet ditt.

Komplett betalingsløsning og nettbutikk

Gjennom TidypayGO kan du ikke bare få brukervennlige betalingsløsninger, men også nettbutikk. Du får med andre ord alt du trenger i én og samme løsning, og nettbutikken kan enkelt administreres via en mobiltelefon. 

For å kunne dra nytte av TidypayGO må du har enten Tidypay Basic eller en enhet basert på Android. Med Vipps får du en betalingsløsning nettbutikk kan tilby til kunder over hele landet, og med kortbetaling i tillegg blir mulighetene enda flere. 

TidypayGO Basic er helt ideell for små bedrifter med omsetning på under 50 000 kroner, mens TidypayGO Pro og Pro Card passer utmerket til større bedrifter. Vi har en løsning for enhver bedrift.

Enten du utelukkende selger varer og tjenester på nett, eller selger produktene dine både på nett og i butikk, kan TidypayGO være en god løsning.

Hvordan bestill betalingsløsning til nettbutikken så du kan ta betalt på nett?

Skal du kunne ta betalt på nett for salg av varer eller tjenester i nettbutikk, er en god betalingsløsning avgjørende. TidypayGO er designet for deg som ønsker en brukervennlig og sikker løsning, og sørger for automatisk og enkel bokføring.

Med direkte integrasjon med regnskapssystemet, blir det også langt mindre arbeid for deg som driver nettbutikk. Dette betyr at du får mer tid til å bruke på andre ting, enten det er kundeservice eller videreutvikling av merkevaren.

Hos Tidypay finner du en løsning som passer for din bedrift, uavhengig av hva slags budsjett eller omsetning du har. Vi har skreddersydde løsninger som passer enhver bedrift, og hjelper deg med å komme i gang med nettbutikken din.

Kontakt oss i dag om du ønsker mer informasjon om hvilken betalingsløsning din nettbutikk bør ta i bruk. Vi gjør det enkelt for bedriften din å ta betalt på nett.