Grunnet den nye investeringen fra Newday, har Tidypay gode muligheter til å utvide seg og vokse i Europa.

Betalingsbransjen utvikler seg stadig og endres kontinuerlig med nye trender og varianter av kontaktløse betalinger. Bedrifter innser at kunder ønsker å betale på en raskere og tryggere måte. Kontaktløse betalinger har vokst stadig mer siden pandemien og har vist seg å nå 90 % av alle transaksjoner. Ifølge Forbes, har forhandlere og bedrifter tilpasset seg kontaktløse betalinger under og etter pandemien. Det resulterte i en prosentvis økning på 80%, sammenlignet med tidligere som bare var 47%.

Newday er en vekst investor som holder til i Norge. Hovedmålet deres er å investere og se potensiale i små og mellomstore bedrifter hvor de kan oppdage vekstmuligheter og potensial. De legger inn investeringer, kompetanse og utvider selskapets nettverk som vil hjelpe virksomheten til å nå nye høyder. Denne nye investeringen vil øke effektivitet, teknologien og verdien av merkevaren vår.

Å utvide markedet vårt og følge med på de økende betalingstrendene har vært en hovedprioritet for Tidypay, og med investeringen fra Newday er vi i stand til å tilby våre betalingstjenester i nye land og øke hastigheten på lanseringen av vår nye betalingsløsning Tidypay GO; SoftPOS, fremtidens betalingsløsning. Våre nåværende tjenester har et spekter fra e-handel til frittstående betalingstjenester. Vi har for tiden tre betalingstjenester; E-handel, Tidypay One og Tidypay GO.

Tidypay ønsker å tilby måter å forenkle betalinger på. Med vår nye kommende lansering; TidypayGO har vi som mål å gjøre nettopp det. Èn enkel Android-enhet som kan gjøres om til en betalingsterminal uten ekstra integrasjon eller maskinvare; helt kontaktløs.

 «Vi er ekstremt glade for at Newday så potensialet i Tidypay og har valgt oss til å investere et betydelig beløp for å bygge fremtiden til dette selskapet. Denne investeringen vil bety at Tidypay har midler til å fremskynde veksten ytterligere i ulike markeder og bidra til å forenkle betalinger i mange land.»

CEO, Morgan Sellén

«For oss i Newday er Tidypay en veldig spennende mulighet. I utgangspunktet har selskapet betydelig kommersiell erfaring og kompetanse fra bransjen og en moderne teknisk løsning, men det som appellerer til oss er deres forretningskreativitet. De har en forretningsmodell som virkelig er interessant for aktører av SMB-betalingsløsninger – noe som gjør Tidypay til en volumbedrift som er ekstremt skalerbar.» 

CEO, Trond Stensrud

Om Tidypay

Tidypay er en betalingstjenesteleverandør (PSP), sertifisert i 32 europeiske land som tilbyr forenklede og effektive betalingstjenester. Siden 2021 har selskapets fotavtrykk vært å tilby sine frittstående og unike PSP-tjenester. Alt fra fullt integrerte mobile frittstående enheter, POS-systemer og SoftPOS-løsninger. Med Tidypay kan du få skreddersydde betalingsløsninger designet for å møte behovene til din bedrift. I tillegg spesialiserer vi oss på betalingsteknologi på bedriftsnivå og tilbyr omnikanal løsninger som er fleksible nok til at bedrifter i alle størrelser og fasonger kan akseptere og behandle betalinger, alt fra Tidypay One, Tidypay eCom og Tidypay GO.

Om Newday

Newday er en aktiv vekst investor som har sin største styrke innen kompetanse og erfaring fra strategisk og operativt arbeid med forretningsutvikling. Newday investerer i små/mellomstore bedrifter med vekstpotensial, der formålet er å tilføre kapital, erfaring, nettverk og kompetanse, slik at selskapene fullt ut kan utnytte vekstpotensialet sitt. Newday eies 80 % av Colligo AS og 20 % av Chrima AS, som gjennom Newday reinvesterer deler av overskuddet fra salg av aksjer i Infotjenester/Simployer til Ferd i 2020. Colligo forvalter i dag ca 1,5 milliarder kroner, hvor Newday er en av fem fokusområder.