Tidypay er stolte av å annonsere vår nyeste betalingsløsning Tidypay GO SoftPOS i det norske markedet, som vil transformere og endre betalingstrendene.

Ettersom betalingsindustrien i økende grad spiller en kritisk rolle i alle aspekter av forskjellige virksomheter, innser selskaper at de trenger å akselerere og investere i fremtidens betalinger. Kontaktløs betaling har også vokst enormt det siste tiåret, og nå har du muligheten til å revolusjonere betalingsbransjen og være med å teste vår nyeste lansering; TidypayGO SoftPOS

Tidypay er stolte over at vi er først ut i det norske markedet med å lansere og teste ut vår nyeste løsning. Det er en unik betalingsrevolusjonerende løsning som kjører på Android-smarttelefoner i Norge.

Hva er Tidypay GO SoftPOS?

En enkel betalingsløsning som opererer på Android-enheter 10.0 eller nyere, og transformeres mobilen til en betalingsterminal. Dermed kan alle betalingsenhetene dine enkelt erstattes med dine egne Android-enheter. Prosessen består av en enkel integrasjon og krever kun tre tekniske aspekter – en app, NFC-aktivering og enhver Android-enhet som støtter 10.0 versjon og nyere.

Vi synes det er spennende å kunne være de første til å revolusjonere det voksende norske betalingsmarkedet, og følge med på de pågående trendene. Som et resultat av vår nye løsning vil betalingsbransjen i Norge utvikle seg, og mange distributører og forhandlere vil dra nytte av dette!

Les mer om hvordan du kan være en av de første i det norske markedet til å teste fremtidens betalingsløsning: https://tidypay.no/tidypaygo

Om Tidypay

Tidypay er et PSP-selskap; sertifisert i 32 europeiske land som tilbyr forenklede betalingstjenester. Siden 2021 har selskapets fotavtrykk vært å tilby sin unike PSP. Fra fullt integrerte POS-systemer og SoftPOS-løsninger, til mobile frittstående enheter, har Tidypay skreddersydde betalingsløsninger for å passe dine behov. Tidypay spesialiserer seg også på betalingsteknologi på bedriftsnivå som er fleksibel nok til at bedrifter av alle former og størrelser kan akseptere og behandle betalinger, tjenestene våre spenner for tiden fra Tidypay Pro Card, Tidypay eShop og Tidypay GO.