Betalingsløsninger for bedrifter om sommeren (food trucks, festivaler, camping m.m.)

Mange bedrifter har høysesong om sommeren, enten det er snakk om matvogner, campingplasser eller festivaler. Disse har én ting til felles, nemlig at de er avhengige av gode og pålitelige betalingssystemer.

Enten du har mange utenlandske kunder (turister) eller har en mobil bedrift med behov for fleksible betalingssystemer, finnes det en løsning for deg. La oss se nærmere på disse.

Betalingsløsninger for food trucks 

Noe av det som gjør sommeren så fin, er at det popper opp spennende matvogner på hvert gatehjørne. Når folk (turister inkludert) fyller gatene, er det også et stort marked for salg av is, brus, kaffe, pølser, vårruller og eksotiske spesialiteter.  

Food trucks har den fordelen at de kan forflyttes, noe som gir deg fleksibilitet med tanke på lokalitet. Med en fleksibel foodtruck blir det imidlertid også behov for et fleksibelt betalingssystem som følger ditt salgssted (Point of Sale (POS)).


Du bør ha en betalingsløsning som enkelt kan fraktes fra A til B, uten ledninger eller begrensninger. La oss se nærmere på vår beste anbefaling til deg med behov for en fleksibel betalingsterminal som kan følge bedriften overalt – både innen- og utendørs.

Tidypay Pro Card – mobil betalingsløsning

Tidypay Pro Card er en mobil betalingsterminal som passer for de aller fleste bedrifter. Den passer ikke bare for fysiske utsalgssteder med fast lokalitet, men også for utendørs og mobile bedrifter som forflytter seg fra tid til annen.

Med Tidypay Pro Card kan kundene dine få glede av kortbetaling og moderne betalingsmetoder som Vipps. Det brukervennlige designet er enkelt å betjene, både for kunder og ansatte. 

Pro Card har strekkodescanner og støtte for kasseskuff/kontanter. Med dette betalingssystemet kan du altså ta imot betalinger fra kunder, når og hvor som helst. Og det har ingenting å si om kunden foretrekker betaling med kontanter, på nett eller med kort. 

Systemet er også lekende lett å integrere, og alle transaksjoner kan bokføres direkte inn i regnskapssystemet ditt. Slik kan du få mer tid til andre ting, som å snakke med kundene som besøker matvognen, eller å tilberede smakfulle retter.

Betalingsløsninger for festivaler og campingplasser

Enten du skal arrangere en festival eller driver en campingplass, vil du dra nytte av en betalingsløsning som er brukervennlig, og gjerne tilgjengelig både på nett og på fysisk lokasjon.

En campingplass vil for eksempel ha behov for å kunne ta imot betalinger på campingplassen, enten det er for kunder som skal betale for campinghytter eller hamburgere. Det kan også være aktuelt med salg av campingplasser eller hytter på nett.

En festival kan også dra nytte av muligheten for å ta imot betalinger både på nett og fysisk. På festivalplassen er det gjerne salg av øl, billetter, mat og lignende. Det er også vanlig å ta imot betalinger for billetter eller festivalpass på nett. 

Det primære for meg er å jeg må ha noe som er mobilt, for jeg må gå rundt til gjestene og det må også være enkelt for meg å håndterer, for at slippe for mye kontorjobb  

Roger, Asnes Camping

Tidypay – finn en betalingsløsning på tvers av ulike salgskanaler

Blant betalingsløsningene som kan være aktuelle for deg som driver egen campingplass eller festival, kan vi nevne TidypayGo Basic Nettbutikk. Med denne betalingsløsningen kan du enkelt ta imot betalinger fra kunder via Vipps, når og hvor som helst.

Dersom du ikke har behov for å ta imot betalinger på nett, kan du også her benytte deg av betalingsterminalen TidypayGo Pro Card. Da kan du ta imot betalinger både på nett og via fysisk kassasystem på stedet.

Ta imot betalinger fra både turister og lokale

Det er viktig å ha et betalingssystem som kan prosessere betalinger fra en rekke ulike betalingskort, og som kan håndtere ulike valutaer.

Me et betalingssystem fra Tidypay vil dette gå som en lek. Du kan ta imot betalinger gjennom populære betalingsmetoder som Vipps, populære kort, faktura eller delbetaling. 

Når du bruker løsninger som Tidypay, vil du også kunne la kundene betale med ulike valutaer. Dette er praktisk dersom du har kunder som ønsker å betale med for eksempel euro eller lignende når de handler hos deg.

Om sommeren vil det ofte komme mange turister til nærmiljøet ditt, og da er det greit å ha løsninger som er tilpasset dem best mulig. Har du ikke mulighet for å akseptere betalingsløsningene kundene foretrekker, ja, så vil du heller ikke få like mange salg.

Ønsker du mindre administrativt arbeid i sommer?

Når du skal finne en betalingsløsning til bedriften din, er det viktig å ta hensyn til hva slags funksjoner og integreringer du får tilgang på. Manuell bokføring er en kjent tidstyv for mange bedrifter, og kan enkelt unngås ved å velge riktig betalingssystem.

Med Tidypay kan du se frem til mange muligheter, og man kan blant annet sørge for at alle kjøp bokføres direkte i regnskapssystemet.

Du får også full oversikt over alle transaksjoner som har blitt utført med betalingssystemet, noe som kan være praktisk. 


Er Tidypay en sikker betalingsløsning for festivaler, matvogner og andre?

Ja, Tidypay er et godt valg når du er opptatt av sikkerhet og pålitelighet. Betalingsløsningene våre er blant annet sertifisert etter PCI-DSS, altså Payment Card Industry Data Security Standard.

Dette betyr enkelt forklart at betalingssystemene til Tidypay følger internasjonale sikkerhetsstandarder, og at de er trygge valg.

På den måten kan du tilby kundene dine et sikkert betalingsalternativ enten du skal selge pølser i en foodtruck eller festivalpass på nett.

Hvordan kan jeg kjøpe betalingsløsninger fra Tidypay?

Enten du har behov for en mobil betalingsløsning til en foodtruck eller en omnikanal-løsning som fungerer både i butikk og på nett, har Tidypay produktene du trenger. Sjekk ut produktene våre, og finn ut hvilken løsning som passer best for deg.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker noen gode råd til valg av betalingssystem. Vi vet hva som fungerer best for små og store bedrifter, og deler gjerne anbefalingene våre med deg. Fyll ut kontaktskjemaet på siden vår, eller send oss en e-post.