Foto av: Trude Brænne Larssen

Vipps har annonserte at VippsGo legges ned d.1 Desember 2020, og dermed avvikles betalingsløsningen for 18.000 kunder rundt landet. Tidypay er et godt alternativ der kundene kan betale med Vipps.

VippsGO ble i 2017 etablert som mobilbetalingstjeneste rettet mot små butikker/bedrifter, lag/foreninger, med kiosk eller et utsalgssted. Hvor kundene kan bestille en vare og betale på mobiltelefonen i Vipps-appen. Men Vipps ønsker å gå bort fra å levere spesialløsninger. 

Med Tidypay har du et godt alternativt til overgangen fra VippsGo, hvor du lett mottar betalinger fra Vipps via Tidypay kasseløsning. Som Vipps Partner tilbyr Tidypay en unik kasseløsning med kortbetaling, kassesystem og regnskap samlet i ett. Her er Vipps en av betalingsalternativene, som er integrert i kasseløsningen – Les mer her www.vestviken24.no/vipps-anbefaler-betalingslosning

Denne elegante løsningen kobler alle Vipps betalinger mot Tripletex regnskap, når du har fått godkjent betalingen blir den bokført og lagerbeholdningen blir oppdatert uansett hvor du befinner deg. 

●   Godkjent kassasystem integrert med Vipps

●   Tidypay kan du ha med deg overalt

●   Har du over kr 50 000,- i omsetning trenger du et kasseapparat

●   Oppfyller bokføringsloven krav

●   Superenkelt å komme i gang, alt hentes fra Tripletex

●   Tidypay oppdaterer faktura direkte ved betaling i regnskapet 

●   Du startet ikke bedrift for å føre regnskap, Tidypay gjør det for deg!

Løsningen er spesielt perfekt for foreninger, lag, små bedrifter og utsalgssteder som ønsker en mobil kasse løsning med Vipps betalinger. Et rimelig alternativt er Tidypay Basic til kr 1 490,- i engangskostnad og 279,- i mnd for Vipps lisens.

Et mobilt kassesystem med Vipps som betalingsmetode, skaper en enkel og grei hverdag, hvor du kan ta med deg kasse hvor enn du er. 

Tidypay er den første løsningen i markedet som har kasse- og bokføringsfunksjonen i ett og samme produkt. Les mer her