Vi gjør betaling enkelt, Fiken gjør regnskap enkelt. Enklere blir det ikke!

Med Tidypay og Fiken er alle betalinger gjort enkle. Her får du kassasystem, betalingsterminal og regnskap i ett! Vi sørger for at du kan tilby kort, Vipps, delbetaling eller faktura uansett hvor du er, samtidig som alle betalinger bokføres i regnskapet ditt!

Få en demostrasjon av Tidypay og Fiken her.

Hvordan?

All informasjon blir hentet fra Tidypay, som for eksempel varer, ansatte, moms oppsett, regnskapskontoer osv. På slutten av dagen bokføres alle salg i Fiken. Helt automatisk!

Det unike med denne løsningen er at vi både kan ta betalt på nett og terminal.

Ved bruk av ordresalg vil også lageret være oppdatert til enhver tid, enten salget foregår via nett, vanlig faktura eller via terminalen.

Med en sammensveiset løsning der alle systemene snakker sammen får du en strømlinjeformet prosess fra salg til bokføring. Dessuten vil også et moderne kassasystem støtte de ulike betalingsmetodene som dine kunder forventer.

Les mer om Fiken her.

Slik er betalingsprosessen

Det er superenkelt å komme i gang, superlett å ta betalt, ingen manuell bokføring og ingen avstemming.

  1.       Opprett eller hent faktura fra Fiken
  2.       I Tidypay terminalen – Velg Ordre/Kassa
  3.       Søk ubetalt faktura – Søk på navn og hent den faktura du vil ta betalt for
  4.       Velg betal med Kort eller Vipps
  5.       Kvittering skrives ut på terminal
  6.       Faktura i Fiken er bokført og betalt

Vi gjør betaling enkelt, fiken gjør regnskap enkelt. Enklere blir det ikke!

Nettbutikk

TidypayGO er en moderne bokførings pakke som lar deg skreddersy hele systemet selv. Dette betyr at selv om vårt system egner seg godt for mange ulike aktører, vil du enkelt kunne tilpasse funksjonaliteten slik at det imøtekommer dine bransjespesifikke behov.

En av fordelene med TidypayGO er også at systemet bygges på toppen av Fiken noe som gir sømløs kontakt mellom betaling og bokføring.

Kort fortalt er TidypayGO en nettbutikk der du selv bestemmer hvordan dine produkter og tjenester presenteres for kunden.

Når en kunde kjøper noe gjennom TidypayGO nettbutikk vil kunden automatisk bli registrert i Fiken.

Les mer om nettbutikken her

Helt enkelt. Genialt.

 

Ta butikken til neste steg

Vi er ikke her for å fortelle deg hvordan du skal drifte din butikk – her er det du som er eksperten. Men vi vet en ting eller to om effekten av en moderne og up-to-date betalingsløsning.

Hvis du trenger tips eller råd om hvordan du kan ta butikken til neste steg er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på +47 465 44 111 i dag. Vi slår gjerne av en prat om din butikk og hvilken betalingsløsning som passer best for deg.