Tidypay har utviklet en genial løsning for Vipps

Vipps betalinger i Tidypay terminalen blir automatisk bokført og fakturert i Tripletex. Faktura blir sendt til kundene og pengene rett inn på konto. Tidypay Basic terminalen er ditt håndholdte kassasystem med automatisk bokføring, nå integrert med Vipps.

Mer enn noen gang er likviditet viktig. Mange bedrifter trenger å styrke likviditeten og spare ressurser, derfor har Tidypay skapt en revolusjonerende løsning med Vipps. Vipps er en godt brukt betalingsløsning i Norge, men for bedrifter er det vanskelig å styr på bokføring og regnskap. 

«Vi ser at små og mellomstore bedrifter har behov for å ha med seg kassa med betalingsmuligheter, der hvor kunden er. Tidypay har nå løsningen som gjør at kunden får cash rett på konto med en gang, samtidig blir regnskapet oppdatert» (Kjetil Idås, COO Tidypay)

Kommunikasjonen mellom Tidypay og Tripletex skjer i sanntid, slik at regnskapet alltid er oppdatert, helt automatisk! Med Tidypay sparer du tid og ressurser, samtidig som likviditet forbedres. Du slipper å føre manuelle bilag, og får penger direkte på konto via et godkjent kassasystem.

Slik funker det: Du lager en ordre, tar betaling og resten skjer automatisk. Tidypay Basic terminalen kan du ha i lomma, alltid tilgjengelig. Månedlig betaling er 279,- for Vipps lisens på terminalen.

«Tidypay sender Vipps betalinger direkte til Tripletex programmet. Faktura blir sendt ut til kunde på epost og står markert som betalt med Vipps. Ingen mer problemer med hvem som har betalt for hva. Alltid full oversikt. Best av alt mindre regninger fra regnskapskontoret» (Inge Rune, CEO Tidypay)

Ønsker du å utvide betalingsmulighetene for bedriften finnes det andre tjenester som kan legges til på Tidypay Basic, som kortbetaling og SMS betaling.