De beste løsningene dukker gjerne opp når flere kloke hoder samarbeider. Nylig inngikk Azets et samarbeid med oss i Tidypay, noe som kan bidra til å revolusjonere måten bedriften din jobber på.

Både regnskaps- og kassasystem er helt grunnleggende løsninger enhver bedrift har behov for. Så hvorfor ikke velge en smart løsning, der kassaløsningen er integrert med bedriftens regnskapssystem?

Kort om Azets og Tidypay

Azets er en leverandør av lønns- og regnskapstjenester, og benyttes av både små og store bedrifter i Norge. I dag har Azets i overkant av 10 000 kunder, og de er opptatt av å kunne yte personlig og effektiv service til hver og en av dem.

Tidypay er et sertifisert og brukervennlig kassasystem, og støtter løsninger som kortbetaling, Vipps og lignende.

Azets har rikelig med kompetanse på forskjellige forretningsløsninger, inkludert Visma eAccounting og Tripletex, som er blant systemene Tidypay lar seg integrere opp mot.

Hva vil Azets og Tidypay sitt samarbeid bety for deg?

Tidypay tilbyr mobile kassasystemer og bankterminaler som er både brukervennlige og sikre. For å gjøre regnskapet så enkelt som mulig for deg, vil betalingsterminalen bokføre alle transaksjoner for deg, helt automatisk.

Tidypay sitt samarbeid med Azets innebærer at du kan se frem til enda enklere bokføring, og at du får mindre arbeid med regnskap. Gjennom Azets regnskapsløsninger skal både små og store bedrifter kunne få en skreddersydd regnskapsløsning som er tilpasset bedriften.

Azets regnskapssystem er helintegrert med kassaløsningen til Tidypay, noe som gjør prosessen lekende lett for deg som kunde.

Fordeler ved at Azets regnskapsløsninger integreres med Tidypay

Din kassaløsning og POS (Point of sale) danner grunnlaget for både omsetning og andre data. Dette gjelder enten bedriften din jobber med salg i butikk eller lar kundene betale der de er.

Med en kassaløsning fra Tidypay, kan data om transaksjonene leses inn i regnskapssystemet fra Azets i sanntid, slik at du kan se frem til direkte bokføring. Dette er en smart integrasjon som i stor grad automatiserer regnskapet ditt.

Denne automatiseringen av salg via kreditt eller kontant, og den automatiserte kontoplanen, byr på flere fordeler:

  • Brukervennlig system med visuell informasjon
  • Det er mindre sjanse for manuelle feil i regnskapet
  • Bedriften din kan oppnå økt likviditet, grunnet kontantbasert salg
  • Mindre arbeid med regnskap og oppgjør
  • Kassasystemet fra Tidypay oppfyller alle dagens krav, slik at riktig skatte- og avgiftsgrunnlaget blir riktig
  • Bedriftens økonomiske situasjon er oppdatert til enhver tid
  • Løsningen er skybasert

 

Azets gjør regnskap enkelt

Tidypay har helt siden oppstarten vært opptatt av å kunne tilby mest mulig brukervennlige og enkle tjenester til kundene. På grunnlag av dette, mener vi at et samarbeid med Azets er en god løsning for at kundens opplevelse skal bli enda bedre.

Arbeid med regnskap er ofte en av de største tidstyvene i bedrifter, og kan medføre at man får mindre tid til andre ting ved driften.

Ønsker du å kunne fokusere mer på for eksempel kundeservice, salg eller andre sider ved driften? Da kan en integrasjon av kassasystem og regnskapsløsningen bidra til å revolusjonere måten du jobber på. 

Utfører du et salg, vil transaksjonen bokføres direkte hos Azets regnskapssystem. Enkelt og greit. 

Se mer her: Azets