Få mer ut tiden din! Tidypay hjelper deg å betale på en enklere og unik måte. Penger rett inn på konto, men ingen regnskapsføring. Betalingsterminalen effektiviserer og automatiserer, det er ingen bindingstid, kun engangssum. Tidypay sin garanti er at du får mer tid til andre ting. 

Tidypay er den første betalingsterminalen som gir deg bedre kontroll på regnskapet ditt. Her er hele kasse- og bokføringsfunksjonen i et og samme produkt. Dette gjør det enkelt for deg som er omreisende selger, håndverker eller jobber i småbedrifter. Tidypay er integrert med regnskapssystemet Tripletex som er med på å skape en effektiv ordreflyt. Denne trådløse terminalen bruker 4G, så du er ikke avhengig av å være på nett. Perfekt ute i felt! Med denne alt-i-ett pakken kan kunden betale på stedet og jobben blir bokført i samme øyeblikk. Kunden kan betale med kort/kontant eller med mobilbetaling. Om ikke er det lagt til rette for utsendelse av faktura via terminalen.

Om kunden foretrekker å dele opp betalingen er det mulig gjennom Resurs Bank. Da kan selgeren lage en konto, også fra Tidypay-terminalen, før kunden automatisk kredittsjekkes, og selgeren får betalt umiddelbart. Kunden trenger ikke engang være hjemme, en montør eller håndverker kan sende en betalingslenke på SMS direkte fra terminalen. Tidypay er ikke bare praktisk og enkelt, men den største fordelen er at likviditeten vil bli forbedret! 

Tidypay er utviklet av Inge Rune Tetlie (CEO) og mennesker som kjenner betalingsmarkedet godt. Det ble til i 2018, da Inge Rune kom over ideen om å lage en kombinert kasse og betalingsterminal. Ettersom det ikke er lov å ta imot penger på en terminal uten å ha en godkjent kasseløsning, så om en omsetter for mer enn kr 50 000, kan Tidypay fikse dette problemet!

Terminalen er spesielt gunstig for selgere og montører som møter kunder «ute». Så er du en av dem, ta kontakt med oss i Tidypay på salg@tidypay.no. Gleder oss til å høre fra akkurat deg! Tidypay = tidyay