Som Tidypayer er hverdagen forenklet for Sissel og Mike, eiere av Retrolykken i Kristiansand. De startet med Tidypay i oppstart av deres Retro butikk, hvor behovet lå på å skaffe et godkjent kassasystem. Helst et som kunne være lett tilgjengelig på reiser, da passet Tidypay perfekt.

«Tidypay er et lite og enkelt system, med mange bruksområder, jeg anbefaler dette systemet gjerne til alle da det er et lite og enkelt system. Mange regnskapsførere støtter dette systemet». (Sissel)

Sissel og Mike fant frem til Tidypay på nett, hvor de selv syntes systemet kunne passe dem ettersom det ikke virket teknologisk avansert. Første møtet med terminalen foregikk online via video med vår salgssjef, Karoline Alice Idås, hvor alle bruksområder og prosesser ble gjennomgått. Her går en gjennom alt for å se om terminalen er riktig match.

«Etter denne gode og lærerik video samtalen bestemte vi oss for å anskaffe dette». (Sissel)

De mottok produktet i god tid før åpning, slik at de kunne få tilstrekkelig med opplæring. Det kommer frem at de syntes kundeservicen er lett tilgjengelig og en får hjelp umiddelbart.

«De ringer deg innimellom for å høre hvordan det går om det er noe man trenger hjelp til eller for å høre om de siste oppdateringene. Ringer du kommer du til veldig hyggelige personer og ingen spørsmål er for små. Vi er veldig fornøyd med Tidypay og kundeservicen er utrolig god med bare blide og hyggelige mennesker». (Sissel)

Sissel og Mike, Retrolykken Kristiansand